Farmářská snídaně z fazolí a hovězích párků

Ingredience (na 1 porci):

  • 2 nožičky hovězích párků Anguso
  • olivový olej
  • 1 cibule
  • rajský protlak
  • 1 plechovka sterilovaných červených fazolí
  • oregano
  • sůl
  • cukr
  • 2 stroužky česneku
  • čerstvý chléb


Postup:

  1. Dvě na kolečka nakrájené nožičky párků Anguso opečeme v olivovém oleji, přidáme nakrájenou cibuli, necháme zesklovatět.

  2. Přidáme rajský protlak, poté plechovku sterilováných červených fazolí bez nálevu, podlijeme trochou vody.

  3. Okořeníme oreganem a špetkou pepře, dochutíme cukrem, krátce provaříme, dosolíme.

  4. Před koncem přidáme dva stroužky česneku nakrájeného na plátky a necháme dojít.

  5. Podáváme s čerstvým chlebem.

Doba přípravy: 10 minut


Produkty z tohoto receptu: