Šťavnaté mladé hovězí maso z podkrkonošských pastvin

Kam jezdíme         Jak nakupovat

České hovězí maso Anguso pochází výhradně z mladých býků. Chováme je volně na podhorských pastvinách Krkonoš. Tento typ chovu v souladu s přírodou zvyšuje pohodu zvířat i kvalitu masa.

Hovězí maso z Aberdeen anguse je celosvětově nejoblíbenější díky schopnosti mramorovat (nitkovitě ukládat tuk do svalů). Vyniká křehkostí a skvělou šťavnatou chutí. Díky procesu mokrého zrání ho připravíte až o třetinu rychleji než běžné hovězí z obchodu. Povyšte nedělní oběd na kulinářský zázrak s hovězí kližkou nebo omáčkou s pravou hovězí svíčkovou z našeho chovu.

Objednávky rozvážíme vlastní dopravou. Rozvozové trasy vedou směrem na Prahu, Plzeň, Liberec, Hradec Králové, Pardubice, Vysočinu, Znojmo a další.

Cena: