Do poznámky uvádějte, chcete-li roštěnou nízkou nebo vysokou. Požadované množství zadávejte v kg.
Hovězí nízký roštěnec je pěkný pruh mramorovaného hovězího masa, který se nachází nad středovou částí páteře (pod páteří je svíčková). Roštěnec je považován - hned po svíčkové - za nejlepší díl masa. Dá se z něj připravit roštěná, roastbeef i steaky.
Hovězí vysoký roštěnec se nachází blíže k hlavě, má několik vrstev svalů a hodí se kromě klasického steaku na tzv. rib eye steaky, tedy steaky vysoké 3-4 cm. O skvělou chuť se přičiňuje tuk, který roštěncem hojně prorůstá. Kvalitnímu roštěnci stačí při přípravě steaku jen sůl, pepř a trocha oleje.
Inspirujte se našimi recepty a pochutnejte si na grilovaném roštěnci nebo steaku s bylinkovým pestem a houbami.
Zboží bylo vloženo do košíku.
Přejete si přejít do košíku nebo pokračovat s výběrem zboží?