Jak je svíčková na smetaně nebo jednoduše svíčková oblíbená, tak je i obávaná. Proto si na ni leckterý kuchař začátečník zcela zbytečně netroufá. Ano, poctivá svíčková si žádá více špinavého nádobí a dostatek času na přípravu, ale k jejímu uvaření nepotřebujete žádné speciální schopnosti. Přinášíme vám recept na lahodnou svíčkovou, s níž budete při dodržení postupu vždy excelovat.
Svíčková omáčka se spíše než z pravé hovězí svíčkové připravuje z masa na zadní kýtě. Proto se také válečkovitému svalu na kýtě říká falešná svíčková. U nás v e-shopu najdete vyzrálé hovězí maso z kýty i falešnou svíčkovou. Kvalitní maso z mladých býčků plemene Aberdeen Angus dodáváme každý týden vlastními rozvozy až k zákazníkům.
Ingredience (4-6 porcí):
Postup:
Zboží bylo vloženo do košíku.
Přejete si přejít do košíku nebo pokračovat s výběrem zboží?